Belépés

 Keresés

 

 Menü

 

 Linkek

 


     
 
  előadó album dalok műfaj alműfaj kiadó

Információk

Védelem - Általános szerződési feltételek: - Árak

Védelem:

Az Allmusic védi személyiségi jogaid. Semmilyen szolgáltatásunkhoz sem kell megadni személyes adataidat. A megrendelhető hírlevélen kívül nem küldünk reklám e-maileket, de a  fejlesztések céljából készült esetleges játékokhoz, kérdőivekhez, különböző kimutatásokhoz, statisztikákhoz olyan személyiség-fuggő információkat kérhetünk, amelyek nem utalhatnak egyéni viselkedésmódra. Az adatokat továbbadhatjuk, de azokból semmilyen személyes információ nem szűrhető ki. Az Allmusic nem árul, üzletel vagy bérel semmilyen személyes adatot. Habár minden erőfeszítést megteszünk, de az Interneten küldött személyiség-függő adatok teljes biztonságáért felelősséget nem vállalhatunk. Az Allmusic oldalain található különböző hivatkozások (linkek) tartalmi és biztonsági részéért nem vállalhatunk semmilyen fellelősséget. Célunk, hogy biztonságos, könnyű és egyszerű legyen a navigálásod.
 
Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak. Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide.

Vissza

Általános szerződési feltételek:

KÉRÜNK OLVASD EL FIGYELMESEN, MIELŐTT HASZNÁLOD AZ ALLMUSIC.HU-T!

Az Allmusic a KIZMUSIC tulajdona, a website adatbázisnak minősül és erre, a szerzői jogi törvény ide vonatkozó része tartozik. Mielőtt használatba vennéd, el kell fogadnod az itt található felhasználási feltételeket, máskülönben kérjük ne vedd igénybe! A KIZMUSIC fenttartja a jogot, hogy ezeket a felhasználási feltételeket megváltoztassa, módosítsa anélkül hogy erről külön értesítést küldene. Ha kérdésed van, akkor írj e-mailt az info@allmusic.hu cimre.

1.
Valamennyi program, design, szöveg, képi elrendezés, illusztráció, hang, videó, artwork szerzői jog alatt áll, ennek másolása, módosítása a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül TILOS!

2.
Az adatbázisban található információkért a KIZMUSIC nem vállal fellelősséget, ebből eredő kárt nem téríti meg, nem vonható felelősségre semmilyen kárért vagy veszteségért.

3.
A KIZMUSIC nem vállal felelősséget az adatvesztésből (virus, szerverhiba, áramkimaradás, villámcsapás) származó bármilyen jellegű kárért.

4.
A feltöltött összeget egy éven belül kell levásárolni, ha ez nem történik meg, és egy éven belül nincs rátöltés, akkor az összeg elveszik.

5.
A feltöltés a személyes vagy utalásos befizetésnél az átutalás sikerességétől számított 24 órán belül történik meg, amelyről szöveges figyelmeztetést (e-mail) küldünk.

6.
Ha az átutaláson nincs feltüntetve a regisztrációkor kapott befizető azonosító, akkor nem tudjuk végrehajtani a feltöltést még akkor sem ha egyéb adatok rendelkezésre állnak.

7.
Egyéni felhasználó a feltöltést követõ 48 órán belül kérhet ÁFÁ-s számlát, az ez idon túli számlaigényléseket nem áll módunkban teljesíteni. Céges felhasználóknak nem kell ÁFÁ-s számlát kérniük, azt automatikusan postázzuk részükre.

8.
Egyéni felhasználó nem kérhet céges ÁFÁ-s számlát, mert ebben az esetben befizetését töröljük

9.
A vásárló a vásárlástól 8 (nyolc) napon belül elállhat, amennyiben ezt idõben jelzi. Ennek feltétele, hogy a feltöltést követõen nem vett igénybe semmilyen szolgáltatást. Amennyiben ez megtörtént, úgy a fennálló jogszabályra hivatkozva nem áll módunkban visszatéríteni a feltöltött összeget.

Vissza

Árak (letöltésenként):

Érvényes: 2004. szeptember 1-től.  (Az árak az Áfát tartalmazzák)

Szolgáltatás neveEgyéni felhasználók áraiCéges felhasználók árai
Dalszöveg listázása0 Ft0 Ft
Kapcsolodó művészek3 Ft6 Ft
További infók előadónál3 Ft6 Ft
További infók hordozónál3 Ft6 Ft
Termekvasarlas0 Ft0 Ft
Keresés dalcímben6 Ft12 Ft
Keresés dalszövegben0 Ft0 Ft
Keresés dátum szerint25 Ft50 Ft
Keresés helyiség szerint20 Ft40 Ft
Részletes keresés50 Ft100 Ft
Slágerlisták megjelenítése1 Ft2 Ft
AukcioNincs megadvaNincs megadva

Vissza